de over jody pagina

 

 

wie is deze vibrant 

Graphic designer en branding creator?

Hi leuke ondernemer!

 

Je bent terecht gekomen op het beste stukje internet dat er bestaat: mijn ‘over mij’ pagina. 😉

Mijn naam is Jody, het creatieve brein achter One Stop Studi-jo. Ik woon in Haarlem met mijn man, een dochter van 8 en een dochter van 12, die gelukkig niet voldoet aan het stereotype dat tieners lastig zijn. 😊

 

In verschillende functies in loondienst heb ik in de afgelopen 20 jaar een baklading aan werkervaring opgedaan. Per 1 januari 2022 ben ik als ondernemer gestart. Inmiddels ben ik volledig gespecialiseerd in het helpen van andere ondernemers met hun vormgeving en huisstijl. Tegenwoordig ga ik als Content Creator en Canva Expert door het leven. Yesss, ik doe dit allemaal vanuit Canva. Dus als je zelf nog dingen aan wilt passen, is dat zo geregeld. Ik werk met passie, humor en vooral veel koffie om ervoor te zorgen dat mijn klanten altijd tevreden zijn. 😉

 

Mijn werk vind ik geweldig, maar ben ook gek op mijn vrije tijd. Ik vul die graag in met mensen waar ik mee kan lachen én die net als ik van goed eten houden. Oké, en van wijn. Die wijntjes drink ik trouwens ook heel graag op mooie vakantiebestemmingen waar de zon schijnt. Ik ben gek op reizen, en dan vooral naar de USA.

 

Oh en mocht je me een keer zoeken, dan vind je me waarschijnlijk aan een pokertafel. Jawel, met een goede pokerface. Dit doe ik meestal achter mijn laptop, zodat ik tegelijkertijd ongegeneerd van een bord pittige Indiase curry kan eten. Ja, weer dat eten hè. Ik ben er gek op!

 

Ook mijn harige kindjes mogen natuurlijk niet ontbreken in dit verhaal. Ik ben de trotse kattenmoeder van Henkie en Freddy, die mij elke dag weer laten zien wie de baas in huis is. Ik niet dus. 🫣

 

Als je nog meer over mijn avonturen wilt horen, of als je mijn hulp als Content Creator nodig hebt om jouw business te laten groeien, stuur me dan een berichtje. Ik beloof je dat ik je niet teleur zal stellen – tenzij je niet van droge humor en oneindige creativiteit houdt, dan moet je misschien toch even verder zoeken. 

Ontwerpen gemaakt in Canva

Teksten geschreven

Jaar werkervaring

%

Liefde voor mijn werk

“There’s nothing wrong with being small. You can do big things with a small team.”

Ik ben een van die gelukkigen die van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Jouw vormgeving en branding zijn bij mij in goede handen. Bovendien heb je aan mij een goede sparringpartner én de gezellige collega die je misschien wel hebt gemist de afgelopen tijd. Win-win-win dus! 

mijn blijheidsmeter

Ik word heel blij van afwisseling in mijn werk. Maar alles wat ik doe moet tegelijkertijd wel met vormgeving en branding te maken hebben. Daar ga ik echt van AAN! Ik vind het dus heerlijk dat ik het ene moment bezig ben met het ontwerpen van drukwerk en het volgende moment een huisstijl aan het ontwerpen ben.

Waar ik het blijste van word? Nou, eigenlijk overal wel van 

  • Huisstijl ontwerp
  • Social media visuals
  • Drukwerk
  • Logo ontwerp
  • Presentatie of e-book opmaken
  • Niet creatief zijn

WHAT THEY SAY

SAMENWERKEN MET JODY IS TOP

Jody werkt snel, duidelijk en heeft aan een half woord genoeg. Op basis van aangeleverde tekst, foto's en huisstijl, heeft Jody een fantastisch boekwerk in elkaar gezet.

Opmaak van tekst, aanvullende foto's en frisse vormgeving was het resultaat! In no-time kon ik de eerste versie doornemen. De definitieve versie was op tijd gereed dankzij het harde werken en extra inspanning van Jody! Een fijne samenwerking!

Kees van de Burgwal

Eigenaar, Stuwkracht Innovaties

DE JUISTE TONE OF VOICE EN ECHT TOFFE VISUALS

Alhoewel ik het belang van social media donders goed begrijp, kwam ik er gewoonweg niet aan toe om posts te schrijven en de bijbehorende visuals te maken. En oh wat ben ik blij dat Jody dit oppakt!

Ze denkt met me mee over onderwerpen, schrijft posts met de juiste tone of voice en maakt echt toffe visuals. Dankzij Jody verschijnen er heel regelmatig berichten op mijn socials, iets wat ik zelf echt niet voor elkaar krijg.

En dan weet ik dat Jody nog veel meer vaardigheden heeft. De kans is groot dat ik daar ook nog gebruik van ga maken!

Zoek je dus iemand die je helpt met je socials, maar ook met andere visuals én goeie teksten. Jody is your woman!!!

Loes Arentsen

Eigenaar, Online by Louise

A VERY PLEASANT PERSON TO WORK WITH

Jody is a very pleasant person to work with. She is hardworking, a great self-starter and detailed in the work she delivers. She is fantastic in making translations and writing good and to the point copy.

But also for other work areas she has been very useful and always open to learn and understand the topic.

I can really recommend everyone to use her capacities.

Jurian van der Meer

Eigenaar, More Insights

[instagram-feed feed=1]

het is tijd voor groei
laten we kennismaken!

14 + 3 =

Volg je me nog niet?
Volgen doe je hier