fbpx

hier help ik je mee

 

 

welke werkzaamheden wil jij uitbesteden?

GRAFISCHE VORMGEVING

Ik zorg ervoor dat jouw graphics de aandacht trekken. En natuurlijk doe ik dit alles op zo'n manier dat perfect past bij jouw merkidentiteit en huisstijl. Als je die al hebt! Maar anders help ik jou ook heel graag aan een mooie (nieuwe) huisstijl. 

Er is héél veel mogelijk. Dit zijn een paar voorbeeldjes van grafisch ontwerp dat ik voor je doe:

⚡️Social media visuals
⚡️Logo's
⚡️Complete huisstijlen
⚡️Banners
⚡️Online advertenties
⚡️Digitale flyers

TEKSTEN

Taalfouten, grammaticale blunders of niet lekker vloeiende zinnen? Niet meer in jouw teksten!

Ik schrijf jouw teksten in de tone of voice van jouw bedrijf. Of ik vertaal ze voor je, vanuit het Engels naar het Nederlands.

Dit doe ik voor je:

⚡️Redigeren
⚡️Schrijven
⚡️Vertalen (EN-NL)

Als je dit nodig hebt:

⚡️Social media posts
⚡️Blogs
⚡️Nieuwsbrieven

DRUKWERK

Professioneel en mooi drukwerk ontwerpen doe je er niet zelf eventjes naast. Beter laat je het over aan iemand die hier ervaring mee heeft en jouw drukwerk er écht professioneel uit laat zien.

Wat heb je nodig? Je huurt mij in voor bijvoorbeeld:

⚡️Visitekaartjes
⚡️Flyers
⚡️Brochures
⚡️Magazines
⚡️Folders
⚡️Informatieboekjes
⚡️Postkaartjes (verjaardag, nieuwe samenwerking, Kerst, enz)

 

MAAR HOE WERKT DAT DAN MET…

Hoe ik werk
Drukwerk ontwerp
Social media content
Logo ontwerp
Teksten schrijven redigeren vertalen

OKE JODY, KOM NOU MAAR DOOR MET VOORBEELDEN

Drukwerk boekje
Logo ontwerp
Voorkant flyer kindercoaching
Achterkant flyer kindercoaching
Instagram visuals
Logo ontwerp

Testimonials

Jody is a very pleasant person to work with. She is hardworking, a great self-starter and detailed in the work she delivers. She is fantastic in making translations and writing good and to the point copy. But also for other work areas she has been very useful and always open to learn and understand the topic. I can really recommend everyone to use her capacities.

Jurian van der Meer, eigenaar @ More Insights

Jody is een kei in wat ze doet. Heel zorgvuldig en super goed in het onderhouden van relaties. Voor ons regelde ze van gevelborden tot en met contracten met schoonmaakbedrijven. Ik was vooral onder de indruk van hoe ze omgaat met partijen die niet leveren wat ze zouden moeten. Ze krijgt voor elkaar wat ze wil, maar houdt de relatie goed. Ik raad haar van harte aan als je een opdracht hebt waarin veel geregeld moet worden en je het met een gerust hart aan een ander wil over dragen.

Linda Bot, oprichter @ Loveli

Samenwerken met Jody is top! Ze werkt snel, duidelijk en heeft aan een half woord genoeg. Op basis van aangeleverde tekst, foto's en huisstijl, heeft Jody een fantastisch boekwerk in elkaar gezet. Opmaak van tekst, aanvullende foto's en frisse vormgeving was het resultaat! In no-time kon ik de eerste versie doornemen. De definitieve versie was op tijd gereed dankzij het harde werken en extra inspanning van Jody! Een fijne samenwerking!

Kees van de Burgwal, Eigenaar @ Stuwkracht innovaties

Vanaf het begin was Jody zeer professioneel en gemakkelijk om mee te communiceren. Ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. Haar ideeën en suggesties waren zeer waardevol en hebben echt geholpen om mijn doelen te bereiken. Ik zou Jody zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en deskundige partner voor hun project.

Caitlin van de Velde, Eigenaresse @ Self Evolve.care

DELEGATE TO ELEVATE!